100. De magie van een Podcast!

Wauw! Je luistert naar aflevering 100 van de Advertising Heroes Podcast in 100+ minuten ;-)! Wat een reis!

Op 8 februari 2019 begon de allereerste uitzending. Wat is er veranderd aan het format, wat heb ik zelf geleerd van Podcasting en wat is nu het verdienmodel van mijn Podcast? Mijn collega Daan vraagt mij het figuurlijke hemd van mijn lijf.

Wil jij meer weten over podcasten of vind je het gewoon leuk om te horen welke ontwikkeling wij hebben doorgemaakt vanaf aflevering 1? Dan is deze Podcast een must-hear! En wil je zelf gaan podcasten? Schrijf je dan in voor mijn gratis webinar. www.7mindresets.nl

Liever luisteren? Hierbij onze Podcast:

Waarom zou je jouw social media door ons laten verzorgen?

Welke social media kanalen passen het best bij jouw bedrijf
en doelstellingen? Wij komen met een heldhaftig strijdplan.

Bekijk meer gesprekken met ondernemers

Bekijk onze boekreviews