85. Zó maak je prof-video’s met je smartphone – met Elisabeth Griffioen

Koop het boek: http://bit.ly/ahvideovakvrouw

Zit jij ook te denken om je eigen video’s op te nemen voor bijvoorbeeld LinkedIn, Instagram, Facebook of Youtube? Kun je dit gewoon doen met je mobiel? En voldoet een selfie-stick of…? En is er ook een soort basis-script waarmee je snel een goede video kan maken? En welke apps gebruik ik voor de ondertiteling, kleurcorrectie en het verbeteren van het geluid?

Mijn gast is dè vidoeovakvrouw van Nederland; Elisabeth Griffioen. Vele kennen haar van haar populaire Youtube kanaal ‘Videovakvrouw’, waar ze handige tips en tricks geeft voor het vloggen! En nu heeft ze ook een boek geschreven ‘Video marketing – Het Grote Bij-De-Hand-Boek’.

Je krijgt hardware-tips, de beste apps om jouw smartphone-film nog beter te maken en 2 video-scripts die je na het luisteren van deze podcast direct kan uitvoeren. Dus ja, het is weer een mini-training geworden!

Ben jij van plan om meer video’s te maken voor je Social Media Kanalen of wil je jouw eigen video’s verbeteren? Dan is deze aflevering een cadeautje voor jou; de super waardevolle tips vliegen je om de oren!

KLIK OP DE TITEL VAN DE ONDERSTAANDE FACEBOOK OM NAAR DEZE WIN-ACTIE TE GAAN!

  • Share:

Koop dit boek

Liever luisteren? Hierbij onze Podcast:

Waarom zou je jouw social media door ons laten verzorgen?

Welke social media kanalen passen het best bij jouw bedrijf
en doelstellingen? Wij komen met een heldhaftig strijdplan.

Bekijk meer gesprekken met ondernemers

Bekijk onze boekreviews