WEET JIJ WAAROM EEN POTENTIËLE KLANT JOUW DEUR VOORBIJ LOOPT?

Wij laten deze persoon niet alleen door jouw deur lopen, 

maar er zal meteen interesse worden getoond in jouw diensten en/of producten.  

 

Dit alles door de Advertising Heroes Enquête.

GAAN DE ONDERSTAANDE OVERPEINZINGEN OOK 

WEL EENS DOOR JOUW HOOFD?

‘Is mijn marketing-aanpak nog wel effectief genoeg?’

‘Weten mijn klanten eigenlijk welke producten of diensten ik nog meer lever?’

‘Hoe krijg ik meer bekendheid in een markt die eigenlijk al verzadigd is?’

‘Zou ik het best reclame kunnen maken via huis-aan huis-bladen, de radio, de lokale televisie of moet ik voor een online-variant kiezen?’’

‘Op welke online kanalen zitten mijn potentiële klanten eigenlijk?’

‘Dekt mijn bedrijfsnaam nog wel de lading van al mijn activiteiten?’

‘Weten de mensen wel hoeveel geld ze kunnen besparen als ze mijn dienst of product gaan gebruiken’

‘Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn showroom, trainingen en/of seminar?’

‘Welke potentiële klanten kopen eigenlijk bij mijn concurrent?’

Op al deze vragen heeft Advertising Heroes

 antwoord mogen geven 

Advertising Heroes is een reclamebureau dat met name gespecialiseerd is in online marketing. 

 

In 2012 heeft voormalig Retail marketeer en conceptmaker Jacarrino Dost dit bureau opgericht.

 

Acht jaar later staat het bureau als een huis en heeft het drie belangrijke pijlers: het produceren van social media-content, het geven van social media-trainingen en… het ontwikkelen van ijzersterke reclameplannen. 

 

Zo’n reclameplan begint bijna altijd met het opstellen van een Advertising Heroes Enquête, voor iedere klant op maat. De vraag ‘Wat weerhoudt mijn beoogde doelgroep om mijn product of dienst af te nemen?’ staat daarbij voorop. Om een goed reclameplan te kunnen maken, moeten we hier eerst antwoorden op vinden.

 

Wij hebben de afgelopen jaren een manier ontwikkeld om bij zo’n enquête de juiste vragen te stellen. Dit resulteert niet alleen in enorm veel inzicht over hoe de (potentiële) klant over jouw producten en/of diensten denkt, maar ook in een lijst met mogelijke klanten die zo snel mogelijk teruggebeld of teruggemaild willen worden voor meer informatie! Advertising Heroes maakt nooit een reclameplan zonder te starten met een enquête. Onze ervaring leert dat de uitkomsten een onmisbaar fundament biedt voor het vervolgtraject.

 

Voor het jaar 2020 bieden wij het door ons laten maken van zo’n enquête ook aan als separate dienst.

Ik wil graag meer informatie over de Advertising Enquête

 

Wat je kunt verwachten na het uitvoeren van onze Advertising Heroes enquête:

Een lijst van potentiële klanten die graag meer informatie willen hebben over jouw product of dienst

Een antwoord waarom jouw doelgroep niet bij jou koopt maar bij je concurrent (en hoe je dit kan veranderen)

Een eerlijk oordeel hoe de huidige klanten jouw producten/service verwachten

Reviews die je mag gebruiken voor je website en social media kanalen

Een overzicht welke media het meest populair zijn bij jouw doelgroep

Feedback met bruikbare tips voor je klanten

Antwoord op jouw relevante marketingvragen

Wij hebben de afgelopen jaren veel Advertising Heroes Enquêtes mogen ontwikkelen en distribueren voor onze klanten. Naar aanleiding van de uitkomsten van de enquêtes worden soms mooie veranderingen doorgevoerd door die klanten. Zo doopte het bedrijf Paintballworld uit Arnhem haar naam om naar “TeamGameZ”, toen bleek dat dit beter aansloot bij de geboden diensten. Bij het bedrijf Evo Energie was het de start van een onderscheidende en succesvolle campagne.

 

Een aantal klanten heeft hun ervaring gedeeld in de wekelijkse Podcast/Livestream van Advertising Heroes:

Wil jij in 2020 direct pro-actief aan de slag?

Dan nemen we graag contact met je op!

De Advertising Heroes Enquête

€ 1949,-excl. btw

Dit is inclusief €200,- aan advertentiebudget en exclusief het weg te geven prijzengeld*

 

*Om de (potentiële) doelgroep extra te motiveren om de enquête volledig in te vullen, is het raadzaam om 3 inzenders te belonen met een bon (restaurant, bol.com, etc). Deze kosten zitten niet in de enquête-begroting.

Dit krijg je concreet

Begin “With the end in mind”. Waar wil je met je bedrijf naartoe? Wat is je doel? Op basis van je doelen wordt er een vragenlijst opgesteld en samen doorgenomen.

Er wordt een distributieplan gemaakt voor deze online enquete. Daarbij krijg je maximale ondersteuning voor het versturen van de nieuwsbrief naar je eigen klanten. Advertising Heroes zorgt er tevens voor dat deze online vragenlijst wordt distribueert naar de potentiële doelgroep via je eigen social media-kanalen.

Na een week looptijd worden de uitkomsten geanalyseerd en gepresenteerd. Je ontvangt interactieve presentaties in zowel PDF-vorm als in boekwerken. Na deze presentatie kun je direct de geïnteresseerde klanten bellen en de nieuwe Nieuwsbrieflezers toevoegen aan je mailingslijst. Boter bij de vis dus!

Recensies

Wij hebben de dienstverlening van Jacarrino Dost c.q. Advertising Heroes als zeer professioneel ervaren. Een buitengewoon enthousiaste ondernemer met een frisse en vernieuwende kijk op ondernemen. Korte lijnen en geen gladde reclamepraatjes. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Directie CJ Velp

www.cjcoiffure.nl 

Advertising Heroes : een aanbeveling waard! Professioneel, creatief, eerlijk, open in de communicatie, flexibel of wel heel prettig om met Jacarrino samen gewerkt te hebben.

⭐⭐⭐⭐⭐

Margreet Sack

www.prevence.nl

Deze Mastermind bezit een zeer grote dosis energie en enthousiasme en geeft deze door aan iedereen die hem ontmoet. De gedrevenheid en creativiteit van Jacarrino is een genot om mee te maken. Samen met de helden om hem heen weet hij van ieder marketing idee een succes te maken en doelen die gesteld worden te realiseren. Op reclame gebied nog niet eerder zo een leuke creatieveling mee mogen maken. Een echte aanrader voor ondernemers die met plezier de markt willen veroveren! ⭐⭐⭐⭐⭐

Martin Jonker

www.evo-energie.nl

De meest gestelde vragen

 

Waarom is een Advertising Heroes enquête interessant?

Je hebt binnen een week een directe terugkoppeling van je bestaande en potentiële klanten over je producten, diensten en servicegraad met…offerte aanvragen! Maar ook zijn nieuwe aanmeldingen voor je Nieuwsbrief en extra volgers op je social media accounts een onderdeel van deze ‘oogst’.

Hebben jullie voorbeelden waardoor een enquête direct heeft geresulteerd in omzet voor jullie klanten?

Er zijn genoeg voorbeelden.

* Geïnteresseerden die graag een proefabonnement van een sportschool wilden uitproberen en die vervolgens voor een vast lidmaatschap kozen.

* Een schoonheidssalon die periodiek de enquête succesvol inzet om mensen te interesseren voor hun nieuwe en bestaande diensten.

* Een drukker die wilde binnenkomen bij de grotere bedrijven en die direct een aantal afspraken kon plannen met grote retailers.

* Een retailer in zonwering die heel wat opdrachten mocht verzilveren dankzij de enquête.

Hoe komen jullie aan de personen die de enquête willen invullen en ook nog eens geïnteresseerd zijn in mijn producten en/of diensten?

Wij kunnen een blueprint maken van de personen die lijken op je huidige klanten. Via social media vragen we aan die personen om de enquête in te vullen. Daarbij vragen we ook aan de huidige klanten om de enquête in te vullen. Onze ervaring is dat de ‘eigen’ klanten nog niet volledig geïnformeerd zijn over alle producten of diensten van de desbetreffende aanbieder.

Wat is de looptijd om een enquête te maken, distribueren en evalueren?

Drie weken. In de eerste week worden de vragen opgesteld en worden deze gezamenlijk gefinetuned. Daarbij ontvang je een overzicht van onze werkwijze om de enquête te distribueren. In de tweede week vindt de distributie plaats via de onlinekanalen (online Nieuwsbrief en social media) en derde week wordt de enquête geëvalueerd.

Wat ontvang ik tijdens de enquête-evaluatie?

Fysiek: twee boeken. Boek nummer 1 bevat alle vragen en antwoorden per respondent. Het andere boek is een overzicht van de gegeven antwoorden inclusief grafieken.

Digitaal: een presentatie, de boeken in pdf-vorm en diverse Excel lijsten. In de presentatie (PDF) maken we gebruik van download-knoppen. Als mensen bijvoorbeeld aangeven graag teruggebeld of teruggemaild willen worden omdat ze geïnteresseerd zijn in een product of dienst, dan wordt er met een druk op de knop een lijst gedownload van deze geïnteresseerden.

De enquête is eigenlijk de eerste stap van het Advertising Heroes reclameplan. Ben ik verplicht om de overige 2 stappen ook af te nemen.

Absoluut niet. In de praktijk zien we wel dat de enquête zoveel oplevert, dat men meestal wel doorgaat met het afnemen van een compleet Reclameplan.

Waarom zou ik een enquête uitbesteden?

Omdat het in ons geval een enquête met een dubbele functie is; het doel is enterzijds om informatie in te winnen. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat degene die de vragenlijst invult direct geïnteresseerd raakt in jouw producten en/of diensten.

Dit laatste zit bij ons, als reclamemakers, “ingebakken in ons DNA”. Naast het stellen van de juiste vragen in een enquête en de afbeeldingen die wij gebruiken, zijn wij gespecialiseerd in Social Media Marketing. Hierdoor weten we precies hoe we genoeg respondenten kunnen krijgen voor de enquête.

Wat zijn de kosten van een enquête?

€1949,- excl. btw. Dit is inclusief €200,- aan advertentiebudget en exclusief de weg te geven ‘prijzen’.
 

Heb jij nog een vraag? Mail deze dan naar info@advertisingheroes.com

Advertising Heroes | www.advertisingheroes.com | 026-222 2091