DE VRIJDAGMIDDAG VAN 22/3: Onze gast Thijs Reintjes

DE VRIJDAGMIDDAG VAN 22/3. Onze gast Thijs Reintjes Vandaag in de Advertising Heroes studio: Thijs Reintjesvan Bleijerveld Juridisch Advies Thijs zijn lievelingsbier is Affligem Blond: Jacarrino deelt graag deze passie met hem tijdens deze vrijdagmiddag.

Thijs vertelt over zijn liefde voor het juridische vak. Daarbij komen we erachter wat de verschillen zijn tussen de TV-serie Suits en de dagelijkse werkelijkheid.

Natuurlijk gaat Thijs het retro-avontuur aan en beantwoord hij drie persoonlijke vragen. Ook iets meer vertellen over jouw bedrijf onder het genot van een speciaal bier (of glas wijn), neem dan contact met mij op: jacarrino@advertisingheroes.com (Ps: hier zitten geen kosten aan verbonden, maar gewoon 100% interesse in enthousiaste ondernemers!)

Productfilms voor MHS Ruitersport door onze videoheld Arthur

Wat een waanzinnig leuke opdracht: MHS Ruitersport – Mini Horse Shop zocht een video-productiebedrijf die het komend jaar 700-1000 productfilmpjes kan produceren. Wij hebben in onze heldendatabase gekeken en de best passende helden laten kennismaken met onze opdrachtgever.

Wij feliciteren Ter Voert Media: camerawerk en audiovisuele producties met deze waanzinnige opdracht. Arthur ter Voert zal de komende tijd vaker te zien zijn in onze Advertising Heroes-studio in Huissen om deze filmpjes te editen.

Ben jij ook op zoek naar een ‘held’ (tekstschrijver, illustrator, designer, fotograaf, Google-specialist of een andere reclame-,marketing- of communicatie specialist)? Stuur dan een berichtje naar ons of stuur een chatbericht!

DE VRIJDAGMIDDAG VAN 8/3. Onze gast Joris de Kort

Vandaag in de Advertising Heroes studio: Joris de Kort van Mediato!

Joris drinkt het liefst gewoon Heineken, dus we luiden op deze manier heerlijk helder het weekend in! Daarbij vertelt onze gast meer over zijn bedrijf Mediato en komen we erachter of zijn levensverwachtingen tot nu toe zijn uitgekomen. De belangrijkste vraag is natuurlijk of hij een held is in retro-gamen 😉

Ook iets meer vertellen over jouw bedrijf onder het genot van een speciaal bier (of glas wijn), neem dan contact met mij op: jacarrino@advertisingheroes.com
(Ps: hier zitten geen kosten aan verbonden, maar gewoon 100% interesse in enthousiaste ondernemers!)

DE VRIJDAGMIDDAG VAN 12/2. Onze gast: Annette Ouderkerk

Vandaag in de Advertising Heroes studio: AnNette Oudekerk van Eva Design! 

Naast dat we genieten van haar lievelingsbier (Leffe Blond)  horen we wat Annette vroeger wilde worden, kijken we naar haar nieuwe dienst http://online-in-een-dag.nl/home/ en horen we wat de verste reis ooit is geweest van deze creatieve onderneemster! 

Ook iets meer vertellen over jouw bedrijf onder het genot van een speciaal bier (of glas wijn), neem dan contact met mij op! 

(Ps: hier zitten geen kosten aan verbonden, maar gewoon 100% interesse in enthousiaste ondernemers!)

DE VRIJDAGMIDDAG VAN 15/2. Onze gasten: Wadwerktvoorjou.nl

Vandaag gaan we live met Anita Pijnappels en Eric Doornik van www.wadwerktvoorjou.nl

We gaan kijken naar hun commercial, openhartig wat zaken aankaarten en ervaren ‘wad’ zij hebben met retrogamen. Daarbij vertel ik (Jacarrino) iets meer over de komende Instagram-training op 25 februari a.s. 

Instagram zakelijk

Ps: wel een beetje jammer; geen druppel C2H5OH tijdens deze uitzending. Snik. 

MELD JE AAN VOOR DE GRATIS WORKSHOP ‘CANVAS BUSINESS MODEL YOU’

Een gratis Workshop van WadWerkt in ons Advertising Heroes kantoor! Zoals wij bedrijven helpen in hun commerciële ontwikkeling met bijvoorbeeld het Canvas Business Model, zo helpt WadWerkt deelnemers in hun persoonlijke ontwikkeling met het Canvas Business Model You.

“WadWerkt wérkt! Je komt écht tot de kern. Dat komt omdat alles klopt: de inhoud van het programma, de uitstekende begeleiding van Eric en Anita en de prachtige omgeving. Daardoor groei je als persoon, zonder dat het zweverig wordt. Ik gun iedereen deze ervaring!” – een gedeelde ervaring van een WadWerkt deelnemer.

Wil jij ervaren hoe het “Canvas Business Model You” voor jou kan werken? Kom dan naar de gratis workshop + inforrmatie-avond op maandag 18 februari. Klik hier om je aan te melden.