december 5, 2018 Jacarrino

HET BLOED KRUIPT WAAR HET…….(MIJN BNI VERSLAVING)

‘Huh? Zit jij weer bij BNI?’ Dit is de vraag die ik van oud-leden uit Doetinchem kreeg toen ik mij als lid had aangemeld bij BNI Arnhem Musis. Van januari 2014 tot en met eind 2017 was ik lid van de BNI Doetinchem, waarvan eind 2014 tot begin 2017 als voorzitter (vooruit, Chapter Director); in mijn enthousiasme noemde ik dit regelmatig ‘de leukste club van Nederland’! Ik heb veel leuke ondernemers ontmoet, er zijn vriendschappen ontstaan en heb er al met al een inspirerende tijd gehad.  

Na mijn vertrek heb ik een tijdje geworsteld met het idee om een eigen netwerkclub op poten te zetten, maar (gelukkig) heeft deze vliegtuig nooit de startbaan verlaten. Ik schrijf ‘Gelukkig’ omdat je een Netwerk-kar met een drive en conversie als BNI nooit alleen kan trekken. Je moet het echt met elkaar doen. 

En zit je in deze ‘Netwerk-kar’ dan is ook wel handig dat af en toe externe BNI professionals meekijken om de club weer scherp te houden. Het grappige is dat dit kwartje echt is gaan vallen tijdens mijn BNI-loze maanden en gedurende mijn eerste weken bij BNI Arnhem. Want BNI is geen doel, maar een middel om je ondernemersdoelstelling te bereiken. 

Vanaf volgende week mag ik de club in Arnhem voorzitten (moet na al die jaren nog steeds wennen aan de term ‘Chapter Director’ ;-)). Ik heb hier superveel zin in en hoop de ervaring in Doetinchem succesvol mag verzilveren voor de club in Arnhem. En met de bestuursleden Joris en Pieter gaan we, samen met alle leden van Arnhem, er iedere week weer een sprankelende en energieke ‘uitzending’ van maken! 

JAC; WAT IS BNI?

Sorry, wellicht had ik hiermee moeten beginnen! Dit is een club van ondernemers die, in het geval van Arnhem, iedere woensdagochtend met elkaar gaan ontbijten. De belofte van deze club ‘Geven Loont’ slaat de spijker op zijn kop. Je bent elkaars ambassadeur/verkoopteam. Daarom kan ik met recht zeggen dat mijn bedrijf Advertising Heroes ongeveer 25 verkopers in dienst heeft.

WAT KOST HET?

Wat levert het op is de beste vraag. En misschien nog belangrijker; is het wel iets voor jou als ondernemer? Ga daarom eens een keertje mee als gast om, naast het ontbijt, ook de sfeer te proeven! Dus wil je 25-35 ondernemers ontmoeten, stuur me dan vandaag nog een berichtje. En je hoeft absoluut niet lid te worden; want gasten brengen altijd positieve energie met zich mee (en daar zijn we dol op). 

Dus misschien tot BNI 😉

(foto: tijdens het 5-jarig jubileum van BNI Doetinchem)