maart 9, 2020 Jacarrino

INSPIRATIE DOOR HET CORONA-VIRUS

Het is duidelijk wat voor een impact het Corona-virus heeft op de wereld en onze maatschappij. Er wordt geadviseerd om je handen goed te wassen, minimaal 6 keer per dag á 20 seconden. En vervolgens niet aan je gezicht te komen. Hoe moeilijk het is om deze goedbedoelde theorie in de praktijk te brengen, laat het onderstaand filmpje wel zien..

Afgelopen vrijdag mocht ik Webinar specialist ‘Robert Mares’ ontvangen in de livestream/podcast (The Advertising Heroes podcast). We hadden het over de populariteit van webinars (een online seminar die je kan volgen vanuit je eigen kantoorstoel of luie bank) en dat zelfs het Corona-virus er positief toe bij zou kunnen dragen dat er meer gebruik zal worden gemaakt van een webinar.

Een vaste kijker van het programma attendeerde ons erop dat Microsoft ’Skype for business en Teams’ zelfs gratis beschikbaar stelt in verband met het Corona-virus.

HET VIRUS HERDEFINIEERT ONZE GEWOONTEN

We stappen massaal nog altijd in de auto voor een afspraak, training of seminar en nemen de vele files voor lief. Dit terwijl er nog genoeg ruimte is op de digitale snelweg. Dus niet meteen van Arnhem naar Utrecht, maar even Skypen. Of niet met z’n allen naar de training of seminar komen, maar je inschrijven voor de live-webinar.
De mogelijkheden zijn er al. Alleen moeten we er zelf nog een gewoonte van maken.

Cocooning (dat je knus en gezellig samen bent en je afsluit voor de buitenwereld) wordt dé nieuwe trend voor 2020.

Zowel voor thuis als voor je kantoor.

WEBINAR TRAININGEN


Om meteen deze inzichten te verwerken in mijn eigen bedrijf, heb ik dit weekend doorgewerkt om twee nieuwe trainingen te lanceren; de LinkedIn webinar training  en de Facebook webinar training

Voor 1 bedrag mag je 6 keer per jaar een 2,5 uur durende webinar training volgen en krijg je toegang tot de online AHcademy. Hier tref je korte instructiefilmpjes aan en kun je ook direct je LinkedIn- of Facebook vragen stellen.

Niet in de file staan, maar kennis tot je nemen via je favoriete stoel of bank. En je kunt, net zoals een ‘live’ training gewoon je vragen stellen. Hoe fijn is dat!

Meer weten of direct aanmelden?

Ga dan voor LinkedIn naar https://ahcademy.nl/linkedin-quick-start/webinar

De Facebook webinar training: https://ahcademy.nl/facebook-quick-start/webinar

 

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change – Charles Darwin
"