SCHRIJF JE NU IN VOOR DE 
SMALL-GROUP INSTAGRAM TRAINING IN HUISSEN 

11 MEI 2020!

Advertising Heroes heeft voor ondernemers, marketing-, communicatie- en sales professionals een Instagram small-group training ontwikkeld.

 

 

Waar: Primulalaan 2, 6851 TD Huissen

 

Wanneer: maandag-avond 11 mei 2020

 

Hoe laat: 18:30 uur - 21:45 uur

 

Door wie: Jacarrino Dost. Eigenaar Advertising Heroes | Social media trainer

 

NB: kun je deze datum niet, dan ben je ook van harte welkom op één van de overige data in 2020 (11 mei, 6 juli, 21 september, 19 oktober of 16 november. Al deze trainingen zijn dus gepland op een maandag en starten allemaal om 18:30 uur.)

 

Heb je nog een vragen alvorens je wilt reserveren? Mail dan naar info@advertisingheroes.com. Ik reserveer dan vrijblijvend een plek voor je. Pas als ik je heb gesproken kun je beslissen of je de training definitief wil gaan volgen of niet.

Met heldhaftige groet,
Jacarrino Dost (eigenaar Advertising Heroes | social media trainer)

 

LIVE TRAINING IN HUISSEN + 

1 JAAR TOEGANG TOT ONLINE VIDEO'S EN FORUM

Online toegang tot online video's en forum

Nadat je hebt aangemeld kun je direct aan de slag met de video’s in je eigen online omgeving binnen onze AHcademy. Lekker leren op je PC, laptop, tablet of Smartphone. Heb je vragen, dan kun je deze direct stellen in het Instagram-forum. Wij (of een andere kandidaat) geven binnen 24 uur antwoord op je vraag! 

Inclusief:

– Instagram intro en installatie 

– mogelijkheden binnen de app

– Instagram marketing

– Privé en zakelijk account

– Instagram adverteren


En veel meer!


 

Dit is een video uit de totale online  training

Live training in Huissen

Je mag 1 jaar (na aanmelding) aansluiten bij de geplande Instagram SmallGroup training in Huissen. Heb je na de eerste SmallGroup training nog vragen, dan mag je binnen het jaar kosteloos de volgende SmallGroupTraining bezoeken.
In 3 uur tijd behandelen we de onderwerpen die ook in het online-gedeelte zijn behandeld + beantwoorden we vragen van jou en de aanwezige mede-cursisten. Na afloop ontvang je een AHcademy Certificaat!


 

Ingrediënten van deze online+live training

3 uur durende live training van 18:30 uur - 21:30 uur.

maximaal 8 personen per trainingsavond

binnen het jaar is de Instagram avondtraining gratis toegankelijk (6 per avonden jaar)

inclusief toegang een jaar tot de online video’s  op www.ahcademy.nl

inclusief toegang een jaar tot het Instagram forum voor je opmerkingen of vragen op www.ahcademy.nl

ahcademy certificaat na afloop

De meest gestelde vragen

 

 

 

Is deze training voor beginners of gevorderden?

Beide. Tijdens de 3 uur durende training in Huissen komen er 20 onderwerpen aan bod. We beginnen ‘makkelijk’ en eindigen met het adverteren in je Instagram/Facebook business-account. Van ieder onderwerp is een filmpje gemaakt die is geplaatst in de online AHcademy omgeving. Deze filmpjes kun je thuis of op het werk weer terugkijken. Zo kun je stap voor stap jouw Instagram-marketing optimaliseren.

Wie geeft deze training?

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Jacarrino Dost en ik ben de trotse eigenaar van Ahcademy en Advertising Heroes. Sinds 2012 heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om de wereld van Instagram beter te begrijpen en uit te voeren. In mijn bedrijf werk ik dagelijks met alle facetten van Facebook en Instagram; van het schrijven van inspirerende content tot het uitrollen van Facebook/Instagram-campagnes.

Het is een jaarabonnement. Waarom eigenlijk?

Omdat Instagram verandert, zaken weer wijzigen en we je graag op de hoogte willen houden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarbij mag je binnen het jaar kosteloos de Instagram small-group trainingen blijven bezoeken (wel eerst even aanmelden) en heb je toegang tot de online community en video’s op Ahcademy.nl

Hoe zeg ik mijn abonnement weer op?

Je krijgt in de 10e maand van je lidmaatschap een bericht dat je lidmaatschap wordt verlengd, met daarbij een link als je toch je lidmaatschap wil beëindigen. 

Daarnaast hanteren we een minimaal opzegtermijn van 30 dagen. Dit kan heel simpel door een mailtje te sturen naar info@advertisingheroes.com

Zijn de data van de overige Instagram SmallGroup trainingen al bekend voor 2020?

Absoluut! 11 mei, 6 juli, 1 juni, 21 september, 19 oktober en 16 november. Al deze trainingen zijn dus gepland op een maandag en starten allemaal om 18:30 uur. Kun je dus de geplande datum niet, meld je dan aan voor een andere datum! 

Wat leert deze training mij over Instagram?

Je krijgt in deze drie uur een rondleiding (met praktijkvoorbeelden) door de mogelijkheden van Instagram. Na afloop krijg je toegang tot het online gedeelte. Als je vervolgens iedere werkdag één video bekijkt en uitvoert, dan ben je binnen een maand helemaal up-to-date. Daarna is het net autorijden; je moet het gewoon doen!

Mag ik na deze training nog vragen stellen?

Ja hoor. Zelfs een jaar lang! In de online Ahcademy omgeving is een aparte groep aangemaakt waar jij je vraag omtrent deze training kunt stellen. Van de meest interessante vragen maken wij dan weer filmpjes; zo helpen we elkaar aan bruikbare content.

Kan ik het jaarbedrag ook gespreid betalen?

Jazeker! Je kunt per kwartaal of zelfs per maand betalen.

Ik verzorg zelf social media posts voor klanten of wil ook Instagram-trainingen verzorgen. Ben ik dan wel welkom op deze training?

Natuurlijk! We hebben de afgelopen jaren meerdere professionals mogen ontvangen en trainen. Ook de trainer zelf laat zich ook regelmatig bijscholen om tot nieuwe inzichten te komen. Dus je bent meer dan welkom.

Ik wil liever een 1:1- of juist een Incompany training. 

Is dit ook mogelijk?

Jazeker! Mail dan naar info@advertisingheroes.com met je naam, telefoonnummer met een voorkeur om teruggebeld te worden. Ik bel je dan terug om te kijken met welk onderwerp/onderwerpen ik je zou mogen helpen.
 

Heb jij nog een vraag? Mail deze dan naar info@advertisingheroes.com

Ontzettend veel ondernemers mogen helpen

 

..en we gaan door!

Bij Jacarrino krijg je veel (aandacht en informatie) voor weinig! Maar niet alleen dat, hij neemt alle tijd om je bij de hand te nemen, biedt je structuur en overzicht, en last but not least ook nog een jaar toegang tot behulpzame filmpjes in "jan-boeren-fluitjes"-taal. Als je zijn tips beluistert over hoe je op LI je merk goed kan laden wordt het bijna leuk en een nuttig onderdee van je eigen strategie!

⭐⭐⭐⭐⭐

Egbert Reerink 

Ik volg de training Facebook zakelijk bij Advertising Heroes. Dit levert me veel op: meer inzicht, plezier om er weer mee aan de slag te gaan en geeft me vertrouwen/lef. Zeker omdat ik niet meer de jongste ben,durf ik nu steeds meer met Facebook zakelijk. Fijn zo komt mijn bedrijf Binden meer in de picture.
Dank je wel, Jacarrino

⭐⭐⭐⭐⭐

Nelleke Remerie

Vorige week heb ik de FaceBook training van Advertising Heroes gevolgd. Met het enthousiasme van Jacarrino Dost kan het niet anders dan dat het een succes was! Wat ik echt heel handig vind: van alle onderwerpen die hij behandelt tijdens de training, heeft hij een kort filmpje gemaakt. Kan ik thuis alles nog eens rustig nakijken, uitproberen en doen!

⭐⭐⭐⭐⭐

Erik Doornik

 

Welke onderwerpen komen aan bod:

 

 

 

feiten en cijfers over Instagram

de belangrijkste functies van Instagram

het makenvan inspirerendeInstagram-posts

de belangrijkste Marketing elementen van Instagram

live gaan met 'Instagram'!

Adverteren via Facebook (Instagram is onderdeel van Facebook)

Berichten plannen voor Facebook en Instagram

Het omzetten naar  een zakelijke Instagram pagina en alle bijbehorende functies

De do's & don'ts op Instagram

Heb je vragen? Stel ze tijdens deze training!

Maandag 11 mei om 18:30 in Huissen!

 

Naast de training in Huissen heb je 1 jaar lang toegang tot ons Ahcademy portal voor filmpjes + een forum voor je vragen! 

 

 

Instagram Small Group Training

€ 299,-excl. btw

 

Betaal in 1 x of per kwartaal/per maand

Een community met andere cursisten. Heeft u een vraag? Wij of andere cursisten beantwoorden deze

De mogelijkheid om deze training live bij te wonen in Huissen!

Cursusmateriaal wordt regelmatig ge-update

Successen worden met elkaar gedeeld!

 

Heb je nog een vragen alvorens je wilt reserveren? Mail dan naar info@advertisingheroes.com. Ik reserveer dan vrijblijvend een plek voor je. Pas als ik je heb gesproken kun je beslissen of je de training definitief wil gaan volgen of niet.

Met heldhaftige groet,
Jacarrino Dost (eigenaar Advertising Heroes | social media trainer)

Advertising Heroes | www.advertisingheroes.com | 026-222 2091