Advertising Heroes maakt gebruik van 200 ‘helden’. Dit zijn professionals met minimaal vijf jaar ervaring in hun gekozen specialisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fotograaf die een held is in sportfotografie of een illustrator die een kei is in het maken van fantastische cartoons. Verder werken we samen met een groot aantal tekstschrijvens, online marketeers, designers en meer. Met zo’n groot ‘heldenbestand’ is er voor iedere klus altijd wel iemand te vinden die vakwerk kan leveren!

Kennis moet je delen. Dat is ons motto. Om deze reden verzorgt Advertising Heroes ook diverse online- en live trainingen op het gebied van Facebook, LinkedIn, Instagram en Mailchimp. Zo’n training kan de vorm hebben van een (online) zelfstudie maar kan ook plaatsvinden met een kleine of grotere groep. Het is zelfs mogelijk om één-op-één, dus super-persoonlijk, door ons getraind te worden. Bovendien komen we ook langs bij jouw bedrijf of eigen locatie om onze trainingen te verzorgen. Wij leveren graag maatwerk en passen ons aan jouw wensen aan.

Deze voorpagina is jouw springplank voor de hierboven genoemde diensten en meer! Heb je een vraag, klik dan op de chat-functie rechtsonder in beeld.

Wellicht tot snel!

Met heldhaftige groet,

Jacarrino Dost