Onze helden gaan de reclame- en communicatie-uitdagingen natuurlijk te lijf op basis van een goed doordacht plan. Hiervoor gebruiken wij niet alleen de marketingkennis verkregen uit onze opleidingen, maar volgen wij ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, communicatie en sales.

Reclameplan = Strategie

Denkt u wel eens na over uw strategie en welke rol reclame hierin dient te spelen?

Advertising Heroes heeft een methodiek ontwikkeld, waarbij de ambitie en budget van onze client centraal staat om de beoogde doelstelling te realiseren. Dit doen wij door het 3 stappen model:

  1. Enquête. Het begin van onze reclame-strategie. De grote marketingvraag ‘Wat weerhoudt de beoogde doelgroep om een product of dienst af te nemen?’ willen wij onder andere beantwoord zien. Advertising Heroes weet aan het eind van dit onderzoek welke reclame-strategie het meeste succes zal boeken om de beoogde ambitie te realiseren.
  2. Plan van aanpak. Met de uitkomsten van de enquête gaat Advertising Heroes aan de slag. Dit resulteert in een kant en klaar reclame-plan. Dit plan geeft een duidelijke time-table wanneer en hoe bepaalde activiteiten dienen te worden ingezet. Alles met doel om de ambitie van de cliënt te realiseren. Daarbij worden de bestaande communicatie uitingen tegen het licht gehouden, zoals het logo, de website, de Facebook-pagina, wijze van communicatie, etc. Anders dan een regulier marketing-advies bureau, presenteren wij hierbij direct de creatieve oplossingen. Wij zeggen dus niet dat iets anders moet, maar presenteren ook meteen een nieuw voorstel! Daarbij worden bij deze stap ook de begrotingen gepresenteerd om de volgende stap te realiseren, zodat men nooit voor verrassingen komt te staan.
  3. Uitvoeren en bijsturen. Als de begrotingen akkoord zijn, worden de geselecteerde helden van Advertising Heroes ingezet om de ambitie van de cliënt te realiseren. Daarbij fungeert Advertising Heroes als regisseur en controleur.

Zie het reclame-plan als de grote communicatie-verbouwing van uw bestaande uitingen. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap niet alleen onderscheidend is, maar ook de WOW’-factor heeft. Advertising Heroes is dan uw externe marketing afdeling, die niet met u meepraat, maar die ervoor zorgt dat uw doelen worden behaald.

ROB FUHLER VAN TEAMGAMEZ OVER HET RECLAMEPLAN

Tijdens de wekelijkse livestream van Advertising Heroes mocht Jacarrino ‘Rob Fuhler’ van het bedrijf TeamGameZ in de uitzending verwelkomen. Rob geeft hier zijn visie op het reclameplan.

De tijd dat Jacarrino aan de slag mocht gaan met de 3-stappenplan heette het bedrijf ‘Paintballworld’. Naar aanleiding van de enquête kwamen we erachter dat de respondenten niet geheel op de hoogte waren van alle activiteiten van Paintballworld. Dit bedrijf was niet alleen sterk in Paintball, maar ook lasergame, airsoft, zeskamp, barbecue en meer activiteiten. Tijdens het reclameplan stelde Jacarrino de nieuwe naam ‘TeamGameZ’ voor met de pay-off: ‘Nothing beats a team’. Dit is een mooi voorbeeld van de uitwerking van stap 2.

MARTIN JONKER VAN EVO-ENERGIE OVER HET RECLAMEPLAN

Tijdens mijn wekelijkse live-stream mocht ik Martin Jonker van het succesvolle www.evo-energie.nl begroeten als gast in mijn live-stream. Met de eerste stap van het reclameplan wisten we welke ingrediënten we moesten gebruiken om een succesvol reclameplan te ontwikkelen. Daarbij waren tevens een aantal ‘pending’ offertes direct een ‘go’ tijdens de looptijd van de enquête.

Heb jij als ondernemer ook ambitie en budget (de benzine voor de benodigde processen), neem dan contact met mij op. info@advertisingheroes.com of 026-2222091

MARIA MAZARAKIS OVER HET RECLAMEPLAN

Afgelopen maanden heeft Advertising Heroes voor het bedrijf van Maria Mazarakis het reclameplan-traject mogen uitvoeren

Dit traject bestaat uit drie stappen:
1. Onderzoek (enquete) onder bestaande en vaste klanten
2. Schrijven en visualiseren van het reclameplan, inclusief begrotingen
3. Uitvoering van het plan.

Haar ‘oude’ website en diensten (https://inspiratiehuisarnhem.nl) hebben wij onder de loep genomen en aangepast: https://mariamazarakis.nl

De hoofd-ingrediënten van dit traject:
– Personal branding (logo, website)
– Van dienst naar product (Levensverhaal in Coaching, Levensverhaal in Bedrijf en Levensverhaal in Familie) Zie www.mariamazarakis.nl voor de uitvoering en visualisatie.
– Marketing automation (e-book met mail-adressen, retargeting en meer)
– Storytelling (d.m.v. Social Media Content, PodCasts en Livestreams).

AFSPRAAK MAKEN?
Vul dan het onderstaande heldenformulier in en wij nemen vliegensvlug contact met u op!